Haberler ve Duyurular

*AÇILIŞ KONUŞMALARI

*SAYGI DURUŞU VE İSTİKLAL MARŞI

*METİN BALAY YÖNETİMİNDE YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ

TİYATRO TOPLULUĞU GÖSTERİSİ - NAZIM HİKMET'İN KUVA-YI MİLLİYE DESTANI'NDAN BR KESİT

*BAŞAK TATLI MÜZİK DİNLETİSİ

*GÜLVELİ KAYA "ATATÜRK PORTRELERİ" VE SUZAN KAPSIZ KOLLEKSYONUNDAN "ATATÜRK FOTOĞRAFLARI"

Cuma, 27 Ekim, 2017 - 17:52

Cumhuriyetimizin 94. yılında başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün silah arkadaşlarına şükranlarımızı sunuyoruz. Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun

Mustafa Kemal Atatürk’ün 29 Ekim 1923’de Cumhuriyet’in kabulü ve Cumhurbaşkanı seçilmesi üzerine Meclis’te yaptığı konuşmadan:

Salı, 24 Ekim, 2017 - 14:27

"ATATÜRK'ÜN DOĞA SEVGİSİ VE YÜRÜYEN KÖŞK"

Perşembe, 5 Ekim, 2017 - 17:37

Yüksek Lisans öğrencilerimiz için Öğrenci Konseyi Temsilci Seçimi yapılacaktır 09 Ekim tarihine kadar adayların isimlerini bildirmeleri ve 10 Ekim tarihinde de seçim için Enstitümüzde hazır bulunmalarını rica ederiz.

Cuma, 25 Ağustos, 2017 - 15:47

Türk milletinin bağımsızlık savaşının en önemli dönemeci olan 30 Ağustos Zaferini bize yaşatan   Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ve silah arkadaşlarına şükranlarımızla

Perşembe, 15 Haziran, 2017 - 12:54

2017  Güz döneminde Enstitümüze Tezli ve Tezsiz Yüksek Lisans Programı için öğrenci alınacaktır. Atatürkçü Düşünce Sistemi, oluştuğu ortam, hedefleri ve temel felsefesi bakımından güncelliğini koruyan ve her geçen gün önemi artan bir akademik araştırma ve çalışma konusudur. Programın amacı; bu sistemi ve onun değerlerini kavramış uzman kadrolar yetiştirmektir.

Perşembe, 15 Haziran, 2017 - 11:25
KODU
ŞUBESİ
ÖĞRETİM ÜYESİ DERSİN
GÜNÜ
Perşembe, 18 Mayıs, 2017 - 17:27

“İtilaf donanmaları ve askerleri İstanbul'da, Adana vilayeti Fransızlar, Urfa, Maraş, Gaziantep İngilizler tarafından işgal edilmiş. Antalya ve Konya'da İtalya askeri birlikleri, Merzifon ve Samsun'da İngiliz askerleri bulunuyor. Her tarafta yabancı subay ve memurlar ve ajanlar faaliyette.